MUĞLA / ORTACA - Şehit Er Gürsel Çelik İlkokulu

May

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) Projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı koordinatörlüğünde Ulusal İzleme Araştırmalarından biri olan Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) araştırmasının 2024 uygulamasıMuğla Milli Eğtitim Müdürlüğünce görevlendirlen Gözde ALAN koordinatörlüğünde  okulumuzda gerçekleştirildi.

May

Muğla Mavi Yeşil Okullar Projesi kapsamında Dekamer'e (Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi) gezi düzenledik.

May

Mavi yeşil okullar projesi kapsamında okulumuzda oluşturduğumuz kompost alanı malzeme desteği veren  ve mini tarım alanının sürülmesini sağlayan OAB Başkan Yardımcımız Tunahan TOPAL'a ve yağmur suyunun dönüşümü  kullanımı için su deposu ve malzeme temin eden Öztrük SıhhıTesisat Ali ÖZTÜRK'e  teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimiz için dondurma temin ederek dağıtımını sağlayan  OAB Başkanımız Kadir YÖRÜK ve velimiz Nadir KAYAR'a ; okul gezimizde sponsor olan su temin  eden OAB Başkan Yardımcımız Tunahan TOPAL'a öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

May

Muğla Mavi Yeşil Okullar Projesi kapsamında Marmarlı Günlüklü Piknik alanında bulunan Sığla Ağaçlarını inceledik, etkinliklerle farkındalığını sağladık.

May

Muğla Mavi Yeşil Okullar Projesi kapsamında İztuzu Plajında kıyı temizliği yaptık.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

May

Şehit Er Gürsel Çelik İlkokulu ve Ortaokulu olarak bayram çoşkusunu sokaklara taşıdık.Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimiz ve velilerimizle kortej yürüyüşü gerçekleştirdik.

May

Mavi Yeşil Okullar Projesi kapsamında düzenlenen Satranç Turnuvasına katılım sağlayan öğrencilerimize katılım belgelerini verdik. Öğrencilerimize katılım sağladıkları için teşekkür ederiz.

May

Turizm Haftası programımız Zeliha Kolakoğlu öğretmenimizin koordinatörlüğünde kutlandı. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Ortaca ilçesinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına katılım sağlayan öğrencilerimize katılım belgelerini verdik.

May

Orman Haftası programımız Tuğba öğretmenimizin koordinatörlüğünde 1. Sınıf öğrencilerimizin hazırlamış olduğu etkinliklerle kutlandı.

Nis

Okulumuz 3/C sınıfı öğretmenimiz Fatma Bilge Kaplan'ın öğrencileriyle birlikte yürüttüğü Romanya ve İspanya ortaklı Journey to Art (Sanata Yolculuk )adlı eTwinning projesinde Dünya Sanat Gününü, İspanyol ressam Joan Miro'nun alfabesini kullanarak ortak çalışmayla kutladılar.

Mrt

Mavi Yeşil Okullar projesi kapsamında öğrencilerimiz Enerji Verimliliği ile ilgili afişler hazırladılar.

22 Mart Dünya Su Günü kutlu olsun.