MUĞLA / ORTACA - Şehit Er Gürsel Çelik İlkokulu

Nis

Okulumuz 3/C sınıfı öğretmenimiz Fatma Bilge Kaplan'ın öğrencileriyle birlikte yürüttüğü Romanya ve İspanya ortaklı Journey to Art (Sanata Yolculuk )adlı eTwinning projesinde Dünya Sanat Gününü, İspanyol ressam Joan Miro'nun alfabesini kullanarak ortak çalışmayla kutladılar.

Mrt

Mavi Yeşil Okullar projesi kapsamında öğrencilerimiz Enerji Verimliliği ile ilgili afişler hazırladılar.

22 Mart Dünya Su Günü kutlu olsun.

Mrt

Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası Bilge Kaplan Öğretmenimizin koordinatörlüğünde 3/C sınıfı öğrencilerinin hazırladığı etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz. Hoşgeldin Bahar

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Ekşiliyurt Mahallemizin gururları Gazi Musa Duman Ve Gazi Ercan Akkurt okulumuzda düzenlediğimiz programımıza konuk oldular. Teşriflerinden dolayı Gazilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca okulumuza adını veren şehidimiz Şehit Er Gürsel Çelik'e gazilerimizle birlikte mezar ziyaretinde bulunduk.

Mrt

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında Meryem Mina Topçu okulumuzu başarıyla temsil etti. Öğrencimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. Yıldönümünü öğretmenlerimiz Müge Yalılı ve Pınar Köş koordinatörlüğünde kutladık.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz eSafety Label bronz etiketi almaya hak kazandı.