MUĞLA / ORTACA - Şehit Er Gürsel Çelik İlkokulu

Filiz BARDAKÇI ÖZTÜRK - OKUL MÜDÜRÜ

1983 Muğla Köyceğiz doğumlu olan Filiz BARDAKÇI ÖZTÜRK İlk, Orta ve Lise öğrenimini sırasıyla Ortaca İlçesi Cengiz Topel İlkokulu, Ortaca Ortaokulu ve Ortaca Lisesinde tamamladıktan sonra 2006 yılında Muğla Üniversitesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliğinden şeref öğrencisi olarak mezun oldu.

2006 yılında Bursa İnegöl Kız Meslek Lisesi’nde meslek hayatına başladı. 2008 yılından bu yana  İlçemizde Güzelyurt Ş.A.T.M. İlkokulu, Dikmekavak Ş.M. T. T. İlkokulu ve Dikmekavak Asiye Faruk Özalp Ortaokulunda öğretmen, 70. Yıl Ananokulunda ve Ş.P.A.Ünal Daka İlkokulunda Müdür Yardımcılığı, V.H.B. Anaokulunda Kurucu Müdür ve Müdürlük görevleri yaptıktan sonra 01/11/2023 tarihinde okulumuzda ki görevine başladı.

Evli ve bir çocuk annesi olup halen okulumuzda ki görevine devam etmektedir.