MUĞLA / ORTACA - Şehit Er Gürsel Çelik İlkokulu

Bahtiyar ÇATAK - MÜDÜR YARDIMCISI

15 Ekim 1988’de Muğla İli Köyceğiz İlçesi Akköprü Köyü’nde dünyaya geldi. 5 yıllık İlkokul eğitimini 1999 yılında Akköprü Köyü, Demirli İlkokulunda tamamladıktan sonra ortaokulu Köyceğiz Yunus Emre İlköğretim Okulunda sürdürdü. Ortaokul eğitiminin 2002 yılında tamamlanmasının ardından Köyceğiz Naip Hüseyin Lisesi (Yabancı Dil Ağırlıklı)’ne kayıt yaptırdı. 1 yıllık İngilizce hazırlık eğitiminden sonra Yabancı Dil bölümünü seçerek lise eğitimine İngilizce olarak devam etti. Lise eğitimi sonunda 2006 yılında Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Bölümünü kazandı. Bu bölümde 1 yıl eğitim aldıktan sonra bu üniversiteyi bırakıp tekrar sınavlara hazırlanarak bu kez 2009 yılında Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünü kazandı. 2014 yılında bu fakültedeki eğitimini başarı ile tamamladı ve Konya İli Bozkır İlçesi Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne İngilizce öğretmeni olarak atandı. Burada 8 yıl görev yaptıktan sonra 2022-2023 Eğitim-öğretim yılında Muğla İli Kavaklıdere İlçesi’nde bir yıl öğretmenlik yaptı. 2023 Eğitim Yöneticisi ataması ile şu an müdür yardımcılığı görevini yürüttüğü Ortaca Şehit Er Gürsel Çelik İlkokulu’na atandı. Evli ve bir çocuk babası olup, bu okuldaki görevine devam etmektedir.